Агов, потрібні професіонали!

Працевлаштування в Німеччині.

Питання дня: Працевлаштування у Deutschland ? Пішлисьме! У Німеччині, як і в інших країнах, певні професії затребувані, водночас інші фахівці не можуть знайти роботу. Портал SchengenVisaInfo.com оприлюднив дані, відповідно до яких найбільша потреба в галузях науки, техніки та охорони здоров'я. Фахівців виділено на такі категорії залежно від рівня кваліфікації: *Експерти з вищою освітою (щонайменше 4 роки навчання); *Висококваліфіковані спеціалісти, які навчалися не менше 2 років; *Спеціалісти, які мають технічну освіту. 

*Експерти з вищою освітою: з таким рівнем підготовки Німеччина з радістю влаштовує на роботу: а латинь допоможе швидше адаптуватися!! *лікарів, які спеціалізуються на внутрішніх захворюваннях; *лікарів, що спеціалізуються в галузі анестезіології; *лікарів невідкладної медичної допомоги; *фармацевтів; *фахівців з розробки програмного забезпечення; *юристів.

     Серед висококваліфікованих спеціалістів Німеччина запрошує фахівців з:

*підземних робіт і будівництво свердловин; *обслуговування та монтажу електричних ланцюгів; *сантехніка, опалення та кондиціонування повітря;

*догляду за літніми людьми!!!!! ЦЯ ПРофесія відразу дасть Вам роботу!!

     Серед інших спеціалістів легко знайдуть роботу: *спеціалісти з податкового консультування; *фізіотерапевти; *ерготерапевти; *логопеди; *спеціалісти, які контролюють виконання підземних і сантехнічних робіт, кондиціонування повітря.Насамперед можна звернутися до Агентства з працевлаштування у вашому регіоні. Там вас проконсультують й розкажуть, яку роботу можете отримати. На сайті ви знайдете біржу праці (Jobbörse), де можна шукати вакансії.

Також для українців створені спеціальні ресурси, наприклад, monster.de , stepstone.de , jobbö rse.de , adzuna.de та Make-it-in-Germany.de. Тож можете зазирнути на них, й шукати потрібні вакансії. Крім того, шукати роботу можна і в Linkedin та Xing. До новинок!