Андалусія: допомога!

Фінансова підтримка українських мігрантів.

 Влада іспанської автономної області Андалусії * Іспанія* оголосила про початок прийому заявок на оформлення фінансової допомоги для українських біженців.

Фінансову допомогу отримати українці, які: * мають статус тимчасового захисту; * прописані у муніципалітеті автономного регіону Андалусія; * не займають місце або підтримують ресурси від Системи прийому питань міжнародного захисту;

* не має наявних фінансових ресурсів. І ще таке !! Їх дохід не досягає:

- для дорослих – €565,28; - для дорослих та неповнолітніх - €859,33; - для одного дорослого та двох неповнолітніх - €1025,87;- для одного дорослого та трьох або більше неповнолітніх – €1198,56. * надати всю документацію: для місячного переказу необхідно принести документи, що містяться після отримання першого платежу.

NB! Отримати її можуть ті, хто не брав участь у програмах притулку CEAR, Червоного Хреста та інших організацій. Як саме подати заявку? Прийом заявки розпочато з 6 лютого 2023 року за попереднім записом, який може бути визнаний дійсним у місцевих відділеннях Червоного Хреста. Детальну інформацію про це можна дізнатися за телефонами: 902 222 393, 954 367 319. Українці в Малазі можуть подати документи на Червоному Хресті за адресою: Málaga, avd. Jorge Silvela, n.2 CP 29014. Які документи потрібні для отримання виплати?– TIE (ідентифікаційне посвідчення іноземця) або дозвільний документ про тимчасовий захист для всіх бенефіціарів допомоги; – історія прописки або лист про прописку (volante) з тією самою або попередньою датою, на яку запитується допомога; – оновлена ​​​​історія роботи (vida laboral) протягом останніх 20 днів перед заявкою;– для тих, хто працює – платіжну звітність за кожен місяць, на яку ви просите допомогу; – документ про право власності на банківський рахунок; – Заповнена і підписана заявка на допомогу.