Aудіокнига «Таємні історії маленьких і великих перемог» з терапевтичними казками

Збірка оповідань, яка складається із 10 казок з терапевтичним ефектом для дорослих з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку

Допомогти дітям та їхнім батькам

Копіювати посилання

Для українських дітей, які постраждали від війни, може стати цікавою аудіокнига «Таємні історії маленьких і великих перемог» із терапевтичними казками. Вона передусім розрахована на дошкільнят і школярів молодших класів, які, можливо, отримали психологічну травму від бойових дій або несподіваної еміграції з батьківщини.

«Таємні історії маленьких і великих перемог» – це збірка оповідань, яка складається із 10 казок з терапевтичним ефектом для дорослих з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку. Видання з казками може стати повсякденним інструментом допомоги для батьків з дітьми, які мають ознаки стресу, тривожності, або у кризових ситуаціях, викликаних війною. Обраний аудіоформат розрахований на те, щоб кожен із користувачів, незважаючи від місця знаходження, та країни, в якій проживає, міг користуватись продуктом.

Це перші українські дитячі аудіоказки з терапевтичним ефектом, які покликані допомогти дітям та їхнім батькам зняти наслідки стресу, через досвід пережитих негативних емоцій, спричинених російським вторгненням. 

Видання з казками проілюструвала Марта Кошулинська, а голосом проекту є відома українська співачка Alyosha (Олена Тополя-Кучер). Прослухати аудіокнижку абсолютно безкоштовно можна на платформі АБУК, а також у розділі «Аудіо» у мобільному застосунку MEGOGO на смартфонах на базі iOS та Android, а також в автомобілях із аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay.