Банки Польщі продовжили пільгові умови для українців

Деякі банки Польщі продовжили для біженців з України пільгові умови.

Зокрема, йдеться про скасування комісії за обслуговування рахунків та карток, зняття готівки з усіх банкоматів країни та за кордоном, у тому числі в Україні.

Bank Pekao - зняття готівки без комісії

Копіювати посилання

Банк оголосив про продовження спеціальної пропозиції, яка включає нульову комісію за обслуговування рахунків, карток, зняття готівки з усіх банкоматів у Польщі та за кордоном, у тому числі в Україні, ще на 1 рік.Пропозиція діє протягом 2-х років з дати укладення договору.Також, банк продовжує безкоштовні перекази з та до України до кінця 2023 року для всіх клієнтів банку.

Santander - безкоштовний доступ до особистого кабінету

Копіювати посилання

Пропозиція діє лише до кінця квітня 2023 року. Банк пропонує безкоштовний доступ до особистого кабінету із пакетом послуг для українців:

- нульова комісія за перекази на українські рахунки, 

- звільнення корпоративних клієнтів (konto firmowe) від комісій за ведення рахунку компанії в злотих,

- за ведення рахунку компанії у валюті, 

- за дебетову картку компанії для рахунків у злотих та іноземній валюті,

- за обслуговування корпоративних карток, випущених з 1 березня 2022.

PKO Bank Polski - зняття готівки без комісії

Копіювати посилання

Банк продовжив спеціальну пропозицію до кінця червня 2023 року. Він пропонує українцям програму “Рахунок без кордонів”, який безкоштовно обслуговується протягом одного року. Для відкриття рахунку не обов’язково вказувати адресу проживання в Польщі та польський номер телефону.Банк скасував комісію за швидкий переказ до банку Kredobank та за іноземні перекази до будь-якого банку України.

VeloBank - безкоштовне обслуговування рахунків

Копіювати посилання

До кінця червня  банк не нараховуватиме щомісячну комісію за обслуговування карток і рахунків у польських злотих, євро, доларах, фунтах стерлінгів та швейцарських франках. Українці також можуть безоплатно вносити і знімати готівку у відділеннях банку та з платіжних рахунків банку для громадян України – у злотих та іноземній валюті. Зокрема зберігається можливість здійснювати перекази в Україну без комісії.