Безкоштовні заняття для дітей у Варшаві

У Варшаві багато закладів та центрів організували безкоштовний вхід для маленьких українців, а також безкоштовні спортивні заняття у різних закладах столиці Польщі.

Міський зоопарк

Копіювати посилання

Адреса: вул. Ratuszowa 1/3

Надає безкоштовний вхід групам з 10-15 дітей. Щоб відвідати Варшавський зоопарк безкоштовно, необхідно зареєструватись за телефонами: +48 226 195 628 або +48 226 194 041, у робочі дні з 7.00 до 15.00. Або ж надіслати на електронну пошту edukacja@zoo.waw.pl заявку, вказавши контакти керівника групи, скільки людей відвідають його, та бажаний час.

Батутний парк розваг

Копіювати посилання

 JumpWorld Warszawa, адреса: Al. Krakowska 61

Відвідати територію можна з понеділка по п’ятницю з 14.00-21.00. А у суботу та неділю з 10.00-21.00. Працівники просять взяти з собою змінне взуття.

Адреса: Blokowa 1

Запрошують  на тануювальні заняття,  мам з дітьми віком від 5 років,. Викладач - хореограф з України. 

Спортивний клуб SEMP Ursynów

Копіювати посилання

Безкоштовні уроки футболу для всіх дітей, які приїхали з України. Аби записати дитину,  зв’яжіться з координатором  за телефоном - 516 627 604 або напишіть на email:  biuro@ksursynow.com, телефон: 692 438 800.Говорять польсьою та українською мовами. 

Безкоштовні заняття для дітей з України, як хлопчиків, так і дівчаток. Перші діти вже почали тренуватися. Контакти: filip@ftschool.pl, номер телефону: 508-066-744.

Адреса: вул. Concertowa 4

Безкоштовні тренування з дзюдо. Також клуб готовий організувати безкоштовні тренування з дзюдо для українських дітей, які раніше ніколи не мали контакту з цим видом спорту.  Контакти: info@hatojudo.pl, телефон: 792-080-093.

Спеціальна група для маленьких українців віком від 4 до 6 років.  Заняття проводить український тренер. Діти старшого віку з України зможуть приєднатися до існуючих груп. Також клуб запрошує до своїх лав продовжити спортивну кар’єру гравців, які тренувалися дзюдо в Україні. До кінця року вони будуть звільнені від сплати членських внесків.

Адреса: вул. Kulczyńskiego 14

Безкоштовні заняття з акробатики для дітей.  ВІдвідати можна кожну соботту о 9 ранку. Заняття проводитиме україномовний тренер. 

Реєстрація  за телефоном  730 710 605 – менеджер Анна.  Крім того, організовують занняття з польської мови для батьків. Тобто, пока дитина тренується, ви можете вчити мову.

Студентський спортивний клуб H2O

Копіювати посилання

Адреса: вул. Dembowskiego 9

Пропонують можливість продовжити спортивну допомогу. А також, допоможуть з отриманням  ліцензії Польської асоціації плавання. Контакти: uksh2owarszawa@gmail.com .

Єдиний у Варшаві солоний басейн AquaSpa Kabaty

Копіювати посилання

Адреса: вул. Wąwozowa 18 – будинок NASK

Пропонують безкоштовні заняття для українських діток. Потрібно зареєструватися  на електронну адресу: basenykabackie.dlaukrainy@gmail.com. Обов'язково вкажіть вік дитини та навички плавання. Заяву можна подати українською мовою. .

Gladiator Fight & Cross Workout Club

Копіювати посилання

Адреса: вул. Mała Łąki 1

    Безкоштовне тренування з бойових мистецтв для біженців з України, незалежно від віку та статі. Довідки за номером телефону: 512-256-176.