Як дешево відправити посилку з України до Польщі та з Польщі до України

Якими поштовими службами можна скористатися, щоб надіслати посилки до Польщі, які в них умови доставляння

Вдправити Укрпоштою

Копіювати посилання

До Польщі прибуло понад 2,4 млн біженців з України. Багато з них залишав свої домівки поспішаючи, без нічого. Щоб українці змогли відправити посилки з України до Польщі та навпаки, поштові оператори пропонують знижки та акції.

Укрпошта запровадила спеціальну акцію, а саме 70 відсоткову знижку для тих, хто відправляє посилки з України за кордон - "Посилки з дому" . Країни, на міжнародні відправлення до яких діє ця знижка – Польща, Румунія, Угорщина, Словаччина, Молдова. Сплата 15- 20 кг посилки до Польщі, в залежності від параметрів відправлення, коштуватиме 500-600 грн. .

Оформити посилку можна безпосередньо у відділенні "Укрпошти", в онлайн кабінеті, в мобільному застосунку Укрпошти.

Відправити посилку Новою поштою

Копіювати посилання

Послугу "Речі з дому за кордон" зі знижками від 50 до 80 відсотків  пропонує Нова пошта  для українців, які тимчасово залишили територію України через війну. Вартість міжнародних відправлень до 24 країн Євросоюзу залежить від зони відправлення.

Приблизна вартість посилки вагою 20 кг до Польщі, залежно від габаритів, у цього оператора становитиме  2-3 тис. Термін доставляння посилки – від 6 днів. Вартість послуги можна розрахувати.

Щоб відправити посилку, треба оформити заявку в особистому кабінеті або у відділенні Нової пошти, сплатити послуги при відправленні, передати трекінг-номер відправлення одержувачеві та попередити його про необхідність сплати митних платежів у країні призначення.

Як відправити посилку з Польщі до України

Копіювати посилання

 Від 1 квітня  акцію "Допоможіть Україні" запустила Poczta Polska. В межах цієї акції можна відправляти безплатно посилки вагою до 20 кг, при відправленні треба вказати, що це гуманітарний вантаж.

Українці, які через війну опинилися в Польщі, можуть відправляти посилки з Польщі додому безплатно. Ще умови – вартість товарів в посилці не повинна перевищувати 100 євро, а один клієнт таким чином може відправляти одну безплатну посилку