Матеріальна допомога українцям в Грузії

Міністерство закордонних справ Німеччини та благодійна організація ASB-SSK-UniteTogether ініціювали у Грузії запуск нової Програми фінансової підтримки українців UKR CASH TRANSFER.

Програма вже доступна  та  розрахована на тих українців, які наразі проживають у Грузії та відносяться до груп вразливих категорій населення.

Хто може отримати допомогу?

Копіювати посилання

Кількість коштів за програмою обмежена.  Тому заплановано надати підтримку 2400 українцям. Для того, щоб визначити саме ті родини, які потребують допомоги першочергово задані категорії вразливості та приїхали сля початку повномасштабної війни. 

Ви можете отримати допомогу якщо: 

  • В Вашій родині є людина з обмеженими можливостями

  • Люди старше 60-ти років  

  • В родині троє і більше дітей 

  • Неповні сім’ї без постійного доходу 

Як подати заявку?

Копіювати посилання

Для того, щоб отримати фінансову допомогу – заповніть анкету за посиланням. Заповнює один представник сім’ї та реєструє всіх членів родини, які наразі перебувають у Грузії та претендують на допомогу.  Анкети заповнені у жовтні будуть розглядатись для виплат у листопаді. Збір анкет буде відкритий впродовж усього періоду дії Програми. 

Після заповнення анкети з Вами зв’яжеться представник організації для перевірки даних. Вас можуть запросити для особистої зустрічі в офіс. Або ж за місцем вашого проживання. . Процес перевірок триває 2 тижні, після чого Ваші дані будуть передані для зарахування виплат.

Яка сума виплат?

Копіювати посилання

Можна отримати 6 виплат по 236 ларі - це 86 євро на кожного члена родини. Гроші виплачуватимуть до лютого 2023 року. Подати заяву на допомогу можуть лише ті українці, які проживатимуть в Грузії з жовтня 2022 по березень 2023 року. Для отримання виплат необхідно проходити щомісячну фізичну верифікацію.