НМТ: вже 24 країни і 41 місто!

УЦОЯО повідомляє.

Для українських вступників розширили перелік країн та міст, де можна скласти Національний мультипредметний тест. Тестування можна пройти вже в 41 місто 24-х країн світу. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти. Тимчасові екзаменаційні центри будуть створені в таких закордонних населених пунктах:

* Австрія (Відень); *Азербайджан (Баку); *Бельгія (Брюссель); *Болгарія (Варна, Софія);

*Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії (Абериствіт, Единбург, Лондон); *Грузія (Тбілісі); *Данія (Орхус); *Естонія (Таллінн); *Ірландія (Дублін); *Іспанія (Валенсія); *Італія (Мілан, Рим); *Канада (Едмонтон, Монктон, Торонтно); *Латвія (Рига); *Литва (Каунас); *Німеччина (Берлін, Гамбург, Кельн, Лейпциг, Мюнхен);

*Польща (Бідгощ, Варшава, Вроцлав, Краків, Люблін); *Португалія (Лісабон); *Румунія (Бухарест); *США (Нью-Йорк, Сакраменто); *Угорщина (Будапешт); *Фінляндія (Гельсінкі); *Франція (Марсель, Париж); *Чехія (Брно, Прага); *Швеція (Стокгольм). Очікується, що до списку країн, де можна пройти НМТ, додати Люксембург та Нідерланди (місто Роттердам). УВАГА!! Водночас у Центрі оцінювання якості освіти зазначають, що кількість місць у центрах складання НМТ обмежена. «У разі вилучення місця в певному місці воно стане недоступним для вибору. Зважайте на те, що в деяких містах/країнах тестування буде проведено лише під час додаткової сесії.Радимо не зволікати з реєстрацією», – зазначають в УЦОЯО. Українці, які вже створили персональний кабінет і раніше вибрали більш віддалений пункт, після розширення списку країн та міст необхідно після отримання сертифіката до 7 травня 2023 року змінити реєстраційні дані, вибравши іншу ближчу локацію.Проглядаємо і реєструємось!