Потяги до найзнаменитішого зимового курорту Польщі

Потяги почнуть знову ходити до міста Закопане з 22 грудня по 

 28. лютого 2023 року.

Потяги почнуть знову ходити до міста Закопане.Пасажирське залізничне сполучення з цим курортним містом відбуватиметься виключно на період різдвяних свят та зимових канікул у навчальних закладах.

Відтак потягом до Закопаного можна буде доїхати з 22 грудня 2022 року по 28 лютого 2023 року. Після цього залізничне сполучення з цим містом знову припиниться. Пов'язано це з ремонтними роботами.

Ще одна важлива деталь для тих, хто збиратиметься до Закопаного залізницею: у найближчому зимовому сезоні потяги зупинятимуть там на тимчасовій станції Spyrkówka. Це пов'язано з реконструкцією головного вокзалу в місті Закопане.

Місто,де зима триває аж до травня

Копіювати посилання

Що обов'язково потрібно зробити тим, хто вирішив відпочити в цьому польському курорті.Потрібно побувати на одній з п'яти найвідоміших вулиць Польщі.Центральна вулиця міста - Крупувки - недарма увійшла до п'ятірки найвідоміших вулиць країни. Вона настільки казкова, що оминути її в Закопаному неможливо. Тут можна побачити багато гарних дерев'яних будиночків, промчатися на санках, запряжених парою добрих коней, побачити дві цікаві історичні пам'ятки: Костел святого Сімейства та маленьку дерев ' яну ​​церкву Святої Марії Ченстоховської. А ще – це вуличка брендових магазинів, кафе, ресторанів та сувенірних лавок.