У Варшаві відкрили новий центр допомоги для українців

Фонд «Польський Форум Міграційний» відкрив Центр допомоги та підтримки для біженців з України.

Які послуги надає центр допомоги?

Копіювати посилання

Завітавши до нового Центру допомоги, ви відразу на місці можете отримати безкоштовну консультацію соціальних працівників. Вони в змозі допомогти вирішити та надати інформацію по наступним питанням:
- доступ до медичних послуг;
- доступ до освіти;
- розв’язання проблем з документами. 

Також у Центрі доступний так званий садок для дітей, де ви матимете змогу залишити дитину віком від 3 до 8 років максимум на 4 години. Вихователі володіють українською та російською мовами. Садочок працюватиме у робочі дні, а також у суботу з 10:00 до 14:00. 

В центрі можна отримати безкоштовні консультації

Копіювати посилання

• Психологічна допомога від спеціаліста для дорослих, підлітків та для дітей;

• Юридична допомога;

• Послуги акушерів;

• Послуги спеціалістів, які консультують у питаннях легалізації перебування в Польщі;

• Бізнес-консультанти та консультанти по кар’єрі.

Окрім перелічених послуг, Фонд Польський Форум Міграційний регулярно надає послуги для допомоги вагітним жінкам та молодим батькам. Фонд пропонує програми для підготовки до пологів, класи розвитку для малюків, майстер-класи масажу для немовлят. 

Також Фонд організовує різноманітні івенти, які допомагають біженцям звикнути до життя в Польщі, краще орієнтуватися на ринку праці тощо. 

Адреса та контакти

Копіювати посилання

Біженці можуть звернутися до центру допомоги у Варшаві за адресою вул. Ґурчевська, 137. Двері центру відкриті з понеділка по п’ятницю, з 09:00 до 18:00. Також є змога записатися на прийом до спеціалістів центру за телефоном +48692-913-993 або надіслати листа на електронну адресу: zapisy@forummigracyjne.org.