Вища освіта в Канаді

Престижні навчальні заклади в країні. 

Щорічно до Канади по вищу освіту приїжджають 140 тисяч іноземних абітурієнтів. У кожному канадському виші є спеціальні курси для додаткової підготовки до вступу, більшість із них безкоштовні.У Канаді налічується понад 100 університетів та 150 коледжів. Варто зазначити, що ціни на навчання в коледжах у 2 рази нижчі, ніж в університетах, а якість освіти нічим не поступається.

Престижні ВУЗи Канади

Копіювати посилання

Найбільший та найпрестижніший вуз Канади – Університет Торонто. До його складу входять 13 коледжів різних напрямів: від медицини до філології. Вуз займає перші місця у всіляких рейтингах і стоїть поряд з Оксфордом та Гарвардом. Саме в Університеті Торонто відкрили інсулін та стовбурові клітини.

Університет Манітоби, пропонує великий вибір освітніх програм: архітектура, дизайн, сільське господарство, підприємництво, філософія та інші. Але центральне місце посідають медичні спеціальності.  Мови навчання – англійська та французька.

Коледж Конестога у провінції Онтаріо – головний технічний вуз Канади. Студентам пропонуються 120 програм вищої освіти, включаючи декілька гуманітарних (медіа, соціологія, бізнес). Із 40 тисяч учнів 5 тисяч – іноземці.

Джордж Браун Коледж спеціалізується на сфері управління. Окрім 150 програм вищої освіти, вищий навчальний заклад пропонує 1.200 різних професійних .Навчання – англійською мовою.

Освіта у сфері дизайну, музики, живопису, моди, кінематографу та навіть кулінарного мистецтва можна отримати в Інституті мистецтв міста Ванкувер. Більше половини студентів щорічно одержують стипендії від вишу у розмірі від 1.000 до 20.000 доларів США на рік.