Євробачення 2023 у Британії: знижки для укранцїнців

Українські біженці, які проживають у Британії, зможуть придбати квитки на Євробачення 2023 за знижкою, яку погодили організатори конкурсу. Скільки коштуватимуть квитки читайте тут.

Уряд Сполученого Королівства вирішив виділити для українців 3 тисячі квитків на всі концерти конкурсу, який  відбудеться в Ліверпулі.

Квитки зі знижкою зможуть придбати українці, які офіційно проживають у Великій Британії та беруть участь в одній із державних програм - 'Homes for Ukraine Scheme', 'Ukraine Family Scheme' і 'Ukraine Extension Scheme'. Їм необхідно подати заявку на купівлю квитків.

"Україна є центром усіх наших планів. Ми формуємо надихаючу, зворушливу, смішну і красиву програму, яка спонукає до роздумів і представляє сучасну Україну. Ми раді новині про те, що українські переселенці отримали можливість приїхати в місто в травні - це все-таки їхнє Євробачення", - висловилася глава Ліверпуля Джоан Андерсон.

Скільки коштує квиток на Євробачення 2023 для українців?

Копіювати посилання

Як зазначають організатори, українці зможуть придбати квитки на будь-який із концертів за 20 фунтів стерлінгів (880 грн).Минулого року ціна за квиток варіювалася від 122 до понад 300 євро.

Детальнішу інформацію про процес подання заявок на квитки для переміщених українців буде оголошено згодом. Запуск продажу квитків також буде оголошено в установленому порядку.