З 15 вересня Угорщина змінює умови видачі квитка " Солідарності"

«Квиток Солідарності» можна отримати лише в касах на кількох станціях. Зокрема на станціях лінії Загонь-Ніредьгаза, та поблизу угорсько-румунського кодону (Нірабрань, Біхаркерестеш, Локешхаза) і угорсько-словацького кордону (Хідашнемети). А також у зворотній бік з Будапешта

Безкоштовний проїзд у 2-му класі поїздів

Копіювати посилання
 З 15 вересня змінюються умови для отримання безкоштовного квитка "Солідарності" в Угорщині для українців.Це так званий "Квиток Солідарності", який застосовується й надалі, але умови його отримання та використання будуть змінені з 15 вересня на основі досвіду останніх шести місяців та відповідно до міжнародної практики. Про це повідомили в залізничній компанії MAV.

Умови користування "Квитками Солідарності" будуть змінені. Але вони продовжують забезпечувати вільний проїзд для тих, хто змушений виїхати з України, незалежно від того, чи бажають вони залишитися в Угорщині чи подорожувати до інших європейських країн.

З 15 вересня «Квиток Солідарності» можна отримати лише в касах на кількох станціях,а саме на лінії Загонь-Ніредьгаза, та поблизу угорсько-румунського кордону (Нірабрань, Біхаркерестеш, Локешхаза)і угорсько-словацького кордону (Хідашнемети). А також у зворотній бік - у Будапешті (на будь-якому вокзалі).Квиток дійсний для вільного проїзду у 2-му класі поїздів. Для інших потягів необхідно придбати додаткові квитки та квитки за місце, необхідні для поїздок преміум-класу,та додаткового квитка на швидкісний поїзд. Для інших внутрішніх поїздок Угорщини нараховуються знижки відповідно до урядової постанови та тарифів залізниці.Безкоштовні квитки «Солідарність» також можна використовувати для міжнародних поїздок (на частині маршруту в межах Угорщини).